youtube
Sarah tipsar

Vad tittar ni på på Youtube?

Sjukstugan fortsätter här hemma, fy fasen så sjuk jag blev den här gången. Nåja, det är vad det är, jag kämpar på och hoppas att det vänder snart.
Eftersom jag inte ens orkar hålla i min läsplatta går läsning bort just nu, och därför roar jag mig med YouTube istället. Men mina favoritkonton har jag ju sett allt på så vad kikar ni på, kan ni inte tipsa mig?

Jag kan tipsa om dessa favorit Youtube-konton,

Life Uncontained – Mackenzie och Spencer bygger sitt off-grid containerhus med allt vad det innebär. Nu är huset så gott som klart men hoppa tillbaka ett par år och titta på detta från början. Då har du mycket material att ta del av!

How to renovate a Chateau (without killing your partner) – Anna och Philip har köpt ett chateau i Normandie som de totalrenoverar. Philip är filmare så materialet håller en hög kvalité och det bjuds dessutom på en god dos torr humor. Älskart’!

Regretlyss – Ah Alyssa! Jag älskar hennes buss, hennes hund Rio och att få följa hennes bus life genom USA. En stor portion soul searching (hittar inget bättre ord på svenska?) så är man inte alls inne på det spåret kanske det blir en krock men jag älskar att följa hennes tankar och hur lika vi ändå kan tänka oavsett om vi befinner oss på ett bussäventyr solo genom USA eller bor i ett hus i Förlösa.

Shayda Campell – en konstnär dessutom sysslar med bullet journaling. Match made in heaven för moi! Dessutom en duktig Youtuber vars filmer håller hög kvalité och en röst jag orkar lyssna på.

Amanda Rach Lee – också en bullet journalist som alltid kan vara kul att se för inspiration. Mycket resor och gott om inspiration. Dessutom en entreprenör som visar mycket av entreprenörslivet och sådant gillar jag också.

Nuså, vilka konton och kanaler tipsar ni om? Vad ska jag se här i soffan?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.