Sarah tipsar

Vårinspiration i inredningen

 Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Cellbes, Åhléns, Svenssons, Bagaren & Kocken, Nordiska Galleriet och Miniroom.
Nog för att det denna vecka är mer vinter än på hela vintern här i Kalmar med ett par minusgrader och snöfall (en får ju vara glad för det lilla vet ni) men inomhus tycker jag att vårkänslorna spirar! Färgmässigt dras jag åt samma håll som den stora massan i vår, inte helt förvånande då ju rosa är min favoritfärg alla år. Men dessa mörkrosa, lite brända nyanser, tillsammans med ljust puderrosa tycker jag är superfina.
Inte ens jag kan leva med bara rosa, det blir på tok för långrandigt och ger inte inredningen något liv alls. Oavsett vilken färg du väljer hemma, gå inte all in utan bryt av. Jag bryter gärna av med grå eller mörkblå nyanser mot det rosa (och fortfarande vita) hemma.
Och så är det lite roligt att notera att hur frälst jag än är i glas och kristall (ja fortfarande, har man någonsin arbetat på ett glasbruk tror jag att det sitter i, det är en passion) så drogs jag som en magnet mot den flerfärgade porslinsvasen från Bloomingville som syns i kollaget nedan. Såå fin! Gissningsvis något vi får se mycket, mycket mer av framöver.
Nedan syns ett urval av ljuslyktor, krukor, vaser, handdukar, filtar, kuddar och överkast. Helt enkelt detaljer som är superfina att komplettera med hemma om man vill få in vårens stora trendfärg! Bara klicka på länkarna under kollaget om ni vill komma direkt till butiken där jag hittat produkterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.