Sarah tipsar,  Sarahs funderingar

Visdomsord från Olga

Jag snubblade över den här artikeln skriven av Olga Rönnberg i förra veckan, läste den (tror att jag har läst den tidigare) och den fastnade verkligen.

Är det något jag gillar med Olga så är det hennes förmåga att inte linda in saker utan att faktiskt säga precis som det är. Den ibland obekväma sanningen som är så viktig att få höra. Och det hon skriver om i den här artikeln är något jag tycker att man kan applicera på långt mycket mer än träning.
Entreprenörskap exempelvis, för att ta ett bloggexempel, tror ni att Isabella eller Frida hade lyckats så bra som de har gjort av att sitta och vänta på framgången? Näppeligen, det är år av hårt slit som ligger bakom där vi bara ser en bråkdel.

Det är inspirerande att tänka så tycker jag, vad har de (eller några andra som man följer och inspireras av) åstadkommit på 10 år? Vad skulle då jag själv kunna göra? Häftigt!

Så artikeln av Olga, om vad alla människor som lyckas har gemensamt, hittar ni här. Läs den och se om ni kanske gillar hennes sanningar lika mycket som jag gör.

Egenskapen alla som lyckas har gemensamt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.