Sarah tipsar

Wilma&friends nya webbshop

För en tid sedan blev jag utvald till att vara med och testa Wilma&friends nya webbshop som de skulle släppa. I förra veckan genomfördes själva testet och nu är sidan lanserad. Jättefin sida, fina produkter och en vacker tanke bakom hela idén. Har ni inte redan tittat in till dem så gör det nu, det är väl värt besväret!

Själv blev jag alldeles förtjust i dessa örtkrukor tillverkade av återvunna bildäck, tänk att sådan skräp kan bli så fint!

En kommentar

 • Sarah

  Har fått frågan om hur testet utfördes och tänkte att jag kunde utveckla det lite här.
  Jag fick tillgång till en testsida och fick sedan ett antal uppgifter att utföra, leta reda på en viss produkt, hitta viss information, svara på visa frågor som krävde att jag letade runt på sidan och slutligen genomföra ett helt köp.
  Uppgifterna i sig var absolut inget svåra, jag hittade direkt vilket beror både på att shoppen är riktigt bra och att de har ett ganska litet sortiment.
  När jag skulle genomföra ett köp gick det bra men jag hade en del synpunkter på saker som jag tyckte att de skulle ändra för att öka konverteringen och göra sidan (varukorg, kassa, fraktsida) mer användarvänliga. En del är ändrat en del är inte ändrat.
  Totalt sett ett riktigt roligt test att göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.