Sarahs funderingar

Allt jag ska göra

Våra två skatter har för vana att vakna väldigt tidigt. Så har det varit sedan Elliot föddes och Juliette har fallit in i samma mönster. Det i sin tur gör att de också går och lägger sig hyfsat tidigt och att vi får ett par timmar varje kväll ostörda.

Timmar då jag ofta tänker att jag ska göra en jäkla massa. En ansiktsmask eller kanske hela hudvårdsrutinen, teckna, kolla en youtube-tutorial om hur man använder procreate bättre, se på tv, det vanliga plocket som följer varje kväll, äta något, krypa upp i soffan och skriva ett blogginlägg, dra upp de stora dragen i min bok som jag har tänkt skriva, ta en dusch, lägga fram kläder inför morgondagen och läsa lite innan jag släcker lampan.

Ni hör, ambitionerna är höga. Gott så.

För verkligheten handlar mer om att att röja undan, tända ljus och somna under en filt i soffan. Osmart med tända ljus då tänker ni. Absolut, helt rätt, bara värmeljus jag lovar.

Kanske, kanske hinner jag äta något först. Och höra i alla fall de inledande tonerna av Champions League-hymnen. Men siktar man högt kanske man når trädtopparna eller hur är det? Någon dag, då jäklar, då händer det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.