Sarahs funderingar

Älskade pappor

Alla pappors dag och tänk, jag har två i mitt liv. Min egen pappa och min sons pappa. Två pappor i absoluta världsklass som jag älskar av hela mitt hjärta.

Själv kunde jag inte drömma om en bättre pappa. En starkare förebild eller en tryggare klippa för mig eller en bättre morfar till lilleman. Det är kärlek där vill vill jag lova, ”moffa” får inte en lugn stund när vi ses. Jag vet att alla skriver att de har världens bästa pappa idag, och jag hoppas att alla känner så också för det gör verkligen jag, pappa jag älskar dig oändligt!

Och så mannen i mitt liv, mitt hjärta, mitt allt. Och Elliots pappa. Den finaste och bästa pappa jag kan tänka mig till mitt barn. Jag har liksom inte en chans, mamma är nog bra att gosa med, för att blåsa på skrapsår eller att sova hos när man haft mardrömmar men pappa, herregud pappan är liksom helig i det här hushållet. Som Elliot älskar sin pappa, det är verkligen helt underbart att se. Och what can I say, jag förstår honom till fullo. Jag älskar honom ju minst lika mycket <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.