Sarahs funderingar

Ännu en bokklubbskväll deluxe

Äntligen fick vi träffas igen i tisdags. Live. På riktigt. Och inte bara det, vi fick också tillfälle att träffa vår senaste medlem, lilla Selma 7 veckor. Lilla hjärtat alltså, som en liten docka är hon!

Så samtidigt som vi mumsade på god mat, som alltid i detta sällskap, och bara njöt av att vara i samma rum igen avhandlades allt från jobb, barn, växthus, vabb, förlossningar, operationer, resor, snöfall, maskeraddräkter, hormoner och tja, allt däremellan tror jag.

Boken vi skulle ha läst eller lyssnat på till denna gång var det visst inte så många som faktiskt hade läst och om man lyssnade på dem som faktiskt hade läst boken var den…ett jasså. Inget vi lägger på minnet då alltså.

Men till nästa gång ska vi istället ha läst Jag är gud av Malin Karim. En småbarnsmamma som blir fullständigt trött på precis allt och bestämmer sig för att utföra de sju dödssynderna under sju dagar. Ingen ånger. Kan ju bli kul det!

Igår skulle jag ha varit på en annan bokklubbskväll på sätt och vis. Min vän, och numera även författarvän, Hanna är i stan och igår var hon på Akademibokhandeln för att prata om sin bok och detta viktiga ämne. Men då sa kroppen stopp. Gissar att den senaste veckan, minimalt med sömn och allt som har hänt låg bakom. Migrän, soffläge och minsta möjliga action kombinerat med mesta möjliga återhämtning fick det bli istället. Så. Jäkla. Tråkigt. Men någon gång måste jag ju lära mig att lyssna på mig själv, eller i alla fall att öva på det. Hoppas på att få ihop en lunch med fina vän istället.

När jag gick hem från Ylva i tisdags insåg jag att jag haft så trevligt att jag inte tänkt på att ta en enda bild. Men jag var ändå tvungen att fånga det väder jag gick hem igenom, blötsnö och vinterlandskap. Hua! Trots att jag visste att det skulle komma kändes det ändå inte kul. Tur att det redan är borta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.