Sarahs funderingar

Är ni kvar?

Det är ett smärre mirakel om ni är det faktiskt så lite bloggat som det blir här just nu. Det är lite mycket, det har ni förstått och jag ska inte klaga, men samtidigt vill jag inte lägga ner bloggen heller. Älskar bloggandet, skrivandet, skapandet alldeles för mycket för det. Vissa av er kanske minns att jag startade ett nytt instagram-konto i höstas som växte otroligt fort och nu har drygt 8000 följare. Jättekul såklart! Men när instagram plötsligt har problem titt och som tätt väcks ju återigen frågan om att förlita sig på andra plattformar och då kommer man tillbaka till tanken att min blogg är min plats och här styr jag själv. Utan algoritmer och annat. Och då föds också tanken på att styra innehållet mer mot det som instagram-kontot handlar om, nämligen bullet journaling, och att skriva på engelska. Den tanken ni, vilken chock! Får bearbeta tanken mer helt klart.

Så vi gör väl som sist, vi tar vid precis just bara där vi är. Inga catch-ups eller försök att hinna ifatt. Här och nu istället.

Vet ni, är friska! (Måtte jag inte ha jinxat det nu) Efter en VAB-ruari då jag på riktigt undrade om det är så här det ska vara nu med två små (!) kom vi ut på andra sidan och landade i Mars och nu är vi förvisso halvvägs igenom Mars redan men ta mig tusan, vi är friska. Så härligt!

Och på fredag ska jag göra något så, för mig, ovanligt som att lämna (eventuellt) båda barnen till mamma en stund för att jobba ostört med Cardly. Bara det ska bli härligt. Skrämmande tanke att lämna lillan, det får jag erkänna. Även om det är till mamma. Det där bandet är så ohyggligt starkt och obrutet just nu så känslomässigt kommer det att bli tufft. Men samtidigt så otroligt härligt.

I morgon ska jag dessutom få lite kvalitetstid med den här sköna bönan och om vi skippar allt vad catch-up heter här i bloggen är catch-up just vad morgondagens date ska handla om. Herregud, har vi ens tillräckligt med tid tänker jag? <3

Varken mer eller mindre, några tankar här och nu en onsdagskväll. Vad hittar ni på? Kollar ni på Sveriges Mästerkock?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.