Sarahs funderingar

Årsresumé 2019

I vanlig ordning tänkte jag bjuda på en årsresumé så här på decenniets sista skälvande dygn. Lika mycket för min egen som för er skull, det är både roligt och nyttigt att fundera igenom året som gått och allt man har upplevt och gått igenom. Är ni redo? Nu kör vi!

Dag från år 2019 du alltid kommer minnas? Det blir nog inte en dag utan en hel helg faktiskt. Alex 30-årshelg när vi åkte upp till Stockholm barnfria och spenderade tre dygn tillsammans bara vi två. Toppat med en kväll på restaurang Etoile och en helt magisk matupplevelse.

Bästa köp? Oj, vad fasen har jag köpt? (Insert: skäms emoji) Här borde man givetvis svara någon ytters praktisk och ”rejäl” pryl men jag är så löjligt glad och nöjd över mina Adidas Kiellor Originals. Vansinnigt nöjd. Älskar dem!

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket! Barnen och Alex, Juliette är mitt lilla lyckopiller och hennes storebror är ju det samma. Nästan alltid. Och det gör mig så nedrans glad. Och helgen med tjejerna och Danny i Göteborg, två dygn ren glädje!

Genomdrev du någon stor förändring? Jo men det kan man väl ändå säga, att vara mamma”ledig” och samtidigt starta bolag och driva upp ett annat bolag får nog ses som en ganska stor förändring.

Reste du utomlands? Nej, ta mig tusan, det gjorde jag nog inte. Eller missar jag något nu, det känns så. Fast nej, jag var minsann hemma.

Vad skrattade du åt? Barnen!

Vad har du tittat på, på TV? Haha, samma som varje år. Vinterstudion, Premiere League och Greys Anatomy. Punkt. Klarar mig så bra så.

Vad önskar du att du gjort mer? Njutit och varit ännu mer tacksam. Jag tycker att jag är ganska bra på att njuta av stunder och känna tacksamhet men det tål ändå att påminnas om och nog borde jag väl kunna steppa upp även det ett steg nästa år?

Vad önskar du att du gjort mindre? Here we go again… Stressat… 2020 ska bli ett hälsans år för mig, mer om det i ett annat inlägg, men då ska jag också komma tillrätta med den där stressen. Tänker jag.

Bästa boken du läste i år? Uj uj uj, får plocka fram anteckningarna från Bokklubben, vi har trampat lite snett där ett tag tycker vi så ärligt talat finns det ingen klockren. Men den vi har börjat på nu ”Allt jag fått lära mig” av Tara Westover har stor potential.

Största musikaliska upptäckten? Upptäckt och upptäckt men mina mest spelade lista på Spotify är Molly Sandén och Danny Saucedo. Molly, Danny, Molly typ. Och så Tones and I, DET var en upptäckt det 🙂

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare skulle jag säga, överlag. Men visst har även detta år inneburit dippar, är bara människa you know. Känner mig dock väldigt pepp på 2020 nu och är väldigt glad i skrivande stund.

Största framgången på det privata planet? Framgång, oj, vad är det egentligen? Men att ha fått se barnen växa ännu ett år. Att ha klarat av ännu ett år som föräldraledig. Att fortfarande vara kär i Alex, kanske inte kan räknas som en framgång men jag är väldigt tacksam <3

Vad spenderade du mest pengar på? Hihi, en middag i Stockholm med 18 rätter och lika många viner under fyra timmar. Say no more 😉

Något du önskade dig och inte fick? Nej, inte om vi pratar önskningar i form av presenter, det vore förmätet.

Vad gjorde du på din födelsedag 2019? Inte så mycket, jag fick presenter och skönsång på sängen men sen var det en ganska vanlig dag. Vi firade båda våra födelsedagar något senare i år.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja men det gör det säkert, fler dejter på tumanhand med Alex skulle ha satt extra guldkant på året såklart <3

Lärde du dig något nytt? Massor! Men det som poppar upp först är att vi trots allt har skapat och lanserat en app med allt vad det innebär. Jag har lärt mig massor längs vägen!

Något du var stolt över? Mina barn och min familj, jag älskar team Berg helt enkelt. Det kan man väl ödmjukt få erkänna? <3

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Jag tänker fokusera mer på min hälsa. Jag fyller 40 nästa år och jag vill känna mig frisk och stark den dagen. Exakt vad det kommer att innebära för just mig får jag återkomma till för det är något komplext men efter att ha träffat min läkare i veckan finns det nu en plan. Yay!

Högsta önskan just nu? Jag sitter och väntar på ett par mailsvar och det skulle vara kul om de trillade in. Men annars önskar jag mig mest av allt att vi får fortsätta vara friska och må bra tillsammans allihop <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.