Sarahs funderingar

Att fylla år

Igår fyllde jag år och det var en helt alldeles oviktig födelsedag egentligen men det blev en himla fin sådan tack vare mina killar och goda vänner. Det här med att Facebook hjälper nära och kära att hålla koll på ens födelsedag är på sätt och vis nedrans trevligt för oj så överöst med grattishälsningar man blir. Mina varmaste tack till alla som tog sig tid att skriva en grattishälsning till mig igår, underbart!

Och att få sovmorgon och bli väckt med frukost på sängen (eller nåja, strax innan den serverades tassade lilleman in samtidigt som han ”viskade” på det sätt som bara treåringar kan till pappa ute i köket – ”ska bara krypa upp och gosa med mamma lite”) det är nog nästan det finaste en höggravid mama kan få. Det var kort sagt ljuvligt!

Så, ett år klokare och rikare på erfarenheter och minnen, inte alls dumt det faktiskt. Jag är, just nu, väldigt obrydd kring ålder och siffror och att fylla 38 bekommer mig inte ett dugg. Men det kan ju i och för sig bero på att jag är höggravid under den varmaste sommaren under de senaste 100 åren. Jag orkar liksom inte bry mig.

År numero 39 – bring it on!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.