Sarahs funderingar

Biodejt

Vi var på en klassisk biodejt igår, min man och jag, och det var en väldigt bra start på nya året. Vi får hoppas att vi kan fortsätta vara duktiga på att komma iväg bara vi två, tyvärr är det inte vår paradgren. Men stort utrymme för förbättring då med andra ord, strålande!

Filmen vi såg var Solsidan och vad ska man säga? Ha, ha, ha kanske? Funderar på snökanon här hemma nu. Med tanke på vår totala hang-up på köldgrader, snö och möjligheter till skidåkning vore en kanon värdig Hahnenkammrennen alldeles perfekt känner jag. Men en rolig, och ändå tänkvärd film. Och det grämer mig lite att jag inte förstod vem Alex menade när han frågade mig i bilen på väg in om jag trodde att det var den vanliga casten eller om någon ny karaktär skulle dyka upp. Morr! Såklart skulle bästa Schyffert ha en roll, haha, underbart!

Är ni duktiga på att dejta era respektive? Hörde en gyllene regel en gång, ”en kväll i veckan, en helg i månaden och en vecka om året”. För mig låter det helt hysteriskt, hur fasen skulle man få ihop det? Själv fick jag inte ens ihop en vettig bild på oss från igår, men däremot två instastories. Sagabiografen är ju underbar, Sveriges äldsta biograf med så mycket nostalgi att man skulle kunna gå dit bara för att titta på hela härligheten ett tag.

Ps. Har ni sett tävlingen på min Instagram som började idag? In och kika med er! @lifebysarah.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.