Sarahs funderingar

Blixtar och dunder

Jisses hörrni, igår regnade det här kan man säga. Eller inte just precis här som här på vår lilla plats på jorden. Här regnade det, åskade och blixtrade rejält, men det var inte det skyfall som träffade centrala delarna av stan. Där tog vädergudarna i så att de hisnade och gjorde Kalmar till kvällstidningarnas nyhetsrubriker. Kanske i och för sig är en bra sak, för då är det nyhetstorka på så kallat riktiga hemskheter vilket jag tycker är det enda man kan läsa om annars. Hua!

Men jag slapp vattna och bortsett från alla problem det orsakat med översvämningar och strömavbrott så är det ju ganska bra att vattenreserverna fylls på. Trots allt.

Annars då? Jag kan se i min statistik att ni inte är här så mycket längre. Det gläder mig, ni har ju semester precis som jag! Och skyfall till trots hoppas jag att ni har den bästa av semestrar hittills. Och vi, vi ses ju som vanligt till hösten igen.

Ikväll ska barnen faktiskt sova hos sin farmor och Anders i deras husvagn i Köpingsvik. Vilket äventyr! De har sett fram emot det och vädret har ju lugnat ner sig så de kommer att få det hur härligt som helst. Och vi också, som alltså är barnfria en kväll. Hipp hipp hurra! Ser fram emot att vila bort min nackspärr… jag vet, sexigt va? Men det är som det är med den saken, helt orörlig är jag inte tack och lov men den förb***** nacken, skuldran, armen stör mig.

Ha fortsatt bra vecka, vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.