Sarahs funderingar

Bloggens nya slogan

Jag ägnar, som jag tidigare berättat om, delar av sommaren åt att fundera över bloggens framtid. I stort och som helhet men även i det mindre formatet. Vad är det här för en blogg? Varför? Och hur ska jag ta den vidare?

Nu tror jag att jag har landat ganska mycket kring detta, jag har satt mina mål och jag är faktiskt ganska stolt över det. Att sätta mål är banne mig inte lätt men jag känner att jag har lyckat konkretisera och bryta ner det till mätbara mål som både peppar mig och skrämmer mig lite. Precis så som mål ska vara alltså.

Ett mål som jag har, vi ska verkligen inte gå in på alla, är att ge bloggen en slogan. Eller en tagline om ni så vill. Life by Sarah är på samma gång väldigt uttömmande och väldigt anonymt. Life by Sarah vaddå?

Så nu sitter jag som bäst och klurar på det där för i det ligger ju också det lite otäcka i att våga nischa sig och skala bort. Det är egentligen inte rimligt att vara en inrednings-, diy-, bakning-, familjeliv-blogg på samma gång. Eller är det det om man bara hittar kostymen för det?

Hm.

Vi får väl se vad detta kan landa i, Life by Sarah – Life & Style mitt i vardagen?

Jag kokar vidare, har ni spännande ingredienser får ni som alltid gärna slänga in dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.