Sarahs funderingar

Den här veckan…

…är redan igång. Jisses alltså, helgerna går fort precis som sig bör. Känns som att vi hade fullt upp i helgen som gick men det var ändå inte stressigt. Hann dock klämma in både rensning av rabatter (hej träningsvärk!), grävande i komposten, Djungelgympa, Premier League-matcher och pizzaugnspremiär mellan städning, veckohandling och andra ”helgnöjen”.

Det blåste halv storm i Kalmar igår, iskalla vindar, så när jag trodde att jag skulle göra klart i rabatten igår blev det istället skjutet på framtiden. Ikväll kanske? Att stå och frysa kände jag inte för.

Men den här veckan då, vad bjuder den på? Jo den här veckan…

…ska jag till Nybro för en väldigt hastigt påkommen filminspelning. Jag ska tack och lov bara vara med för att projektleda och överse det hela, inte vara framför kameran alltså. Phew!

…är det bokklubb hos Linda i morgon kväll och att träffa tjejerna är ALLTID en guldkant. Längtar!!

…fortsätter föreläsningarna med Sara Öhman, måndag och fredag. Alltid bra, alltid intressant, alltid nyttigt. Favoritstunder i veckan de där timmarna.

…ska Elliot och hans klass till simhallen varje dag. Det är något Kalmar kommun har styrt upp, alla förskoleklasser åker till simhallen i två veckor i streck för att lära sig att simma och denna och nästa är det alltså Elliots klass tur. Väldigt bra grej det där och han är väldigt pepp!

…ska jag slipa till klorna igen och oh boy vad jag ser fram emot det för nu är de ordentligt slitna och trasiga och jobbiga att hantera i största allmänhet. Veckans i-landsproblem jag vet.

…och till helgen blir det kalas för hela slanten. Elliot ska på kalas både lördag och söndag, samtidigt som det är Djungelgympa på söndag så det blir nog en fartfylld helg även den.

Härligt med vardag ändå, är det inte det? Hoppas att ni får en finfin vecka allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.