Sarahs funderingar

Den stora tröttheten

Home sweet home! Efter att sent omsider ha fått i väg ca 56 vuxna människor, aka trötta men yra höns, från Bäckaskog slott i förmiddags satte jag mig själv i bilen och styrde mot mina fina killar. Som jag längtade, hönsmamman grät till och med en skvätt över att få träffa den lilla prinsen igen… No further comments!

Det har annars varit en dag då den stora tröttheten slagit till på allvar. Att vara på konferens, och göra det vi gjorde på dagarna gör att hjärnan går på högvarv. Lägg därtill kvällar och underhållning av högsta klass och addera det faktum att jag var den som höll i alla trådar och roddade med allt mellan himmel och jord. Så som badtunnor, lunchlokaler, borttappade nycklar, att alla var på plats på rätt ställe i rätt tid, såg till att komiker och artister inte gick vilse och heller inte syntes för de övriga deltagarna innan de presenterades och att baren höll öppet, eller stängde, när den skulle. Phew! Det blir liksom lite överhettat där uppe om en så säger.

Så idag, ikväll, kom den stora tröttheten över mig och jag somnade som en stock tillsammans med Elliot när jag nattade. Så nu ska jag sova ”på riktigt” för att vakna pigg och utvilad i morgon bitti när prinsen slår upp sina stora blå. Då ska vi tända brasa, det är vår helgmorgontradition. Älskart’!

Foto: Sarah Berg

PS. Jill alltså, vilken fantastisk människa och artist, det får nästan bli ett eget inlägg det. Godnatt!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.