Sarahs funderingar

Det där med att sticka ut hakan

Först och främst, tack för all respons på förra veckans krönika. Det är kul, och lite spännande, att ni gillar när jag sticker ut hakan och vågar ifrågasätta eller gå emot strömmen.

Förra veckans inlägg var jag faktiskt lite nervös inför att publicera. Att skriva som jag gjorde, bara dagar efter Ironman-veckan i en stad som Kalmar, det är som att svära i kyrkan. Eller snarare att grafittimåla Sixtinska kapellet. Typ så.

Men jag lär mig, jag ser tydliga trender beroende på vad jag skriver om och jag ska försöka vara er till lags och fortsätta sticka ut hakan. Det är ju bara det att jag är så nedrans dålig på det. Fegis som jag är. Men då vet ni vad det betyder eller hur? Förbättringspotential!

Den här veckan blev det ingen krönika, jag skyller det på bröllopsbubblan. Jag undrar just vad jag ska hitta på till nästa vecka? Och när vi ändå är inne på ämnet feedback och vad ni vill ha ut från Life by Sarah, har ni några önskeinlägg? Något ni vill att jag ska skriva? Skriva mer om? Inte skriva mer om?

Hoppas att ni har en trevlig helg förresten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.