Sarahs funderingar

Det närmar sig – inte ett dugg klokare

Den närmar sig med stormsteg, avresan på tisdag mot… The Surprise. Jag är inte nervös, men spänd av förväntan och mest bara allmänt glad.

Egentligen är det ju så här att bara det faktum att han har planerat något är nästan tillräckligt, jag är sååå glad och överraskad redan nu. Snacka om succé! Och egentligen borde jag väl inte vara så förvånad, han gjorde ju samma sak när han friade, då blev jag fullständigt knockad vill jag lova.

Och faktiskt började firandet redan igår, tillsammans med barnen. Eftersom vi är borta på min födelsedag och Alex jobbar idag så firade vi igår med paket, barnens ritade kort och tårta som barnen fick dekorera. Jisses så mycket kärlek det var i både paket och tårta.

Dessutom fick jag en present som i sig var en sorts ledtråd. Jag har fått ett par sådana. Inget jag blir klok på men enligt honom själv, och dem som faktiskt vet vart vi ska, så är de korrekta.

Here we go, detta har jag alltså fått veta

-vi ska resa någonstans
-jag kanske kräks
-jag behöver inte tänka på skor
-vi ska låna en ”grej” av svärmor som vi båda kan använda men som Alex troligtvis kommer att använda mest. Denna grej kommer i olika storlekar och Alex har aldrig sett någon i verkligheten.
-i morgon måste Alex åka till Clas Olsson och köpa en megaviktig grej
-jag har blivit ombedd att ta med EN (endast en) baddräkt/bikini som jag känner mig bekväm i
-Alex håller koll på vädret på två ställen

Ja ni hör ju, det är inget självklart pussel i min mening. Jag fattar ingenting och har inte den blekaste om vart vi ska. Eller hur vi ska ta oss dit vi ska. Eller tja, jag har ingen koll på någonting. Alls.

Det är ganska skönt faktiskt, jag har ställt ett par frågor och ändå fått vissa små svar som gör att jag nog kan få ihop en packning. Vi ska äta middagar varje kväll exempelvis. Middagar som kräver en viss klädsel och det underlättar ju att veta när jag ska packa. Det är i och för sig en ledtråd i sig.

Ja så där är vi, jag tvättar, packar, gosar med barnen som jag kommer att sakna något alldeles enormt och har pirr i magen och fjärilar i hjärtat. Vilken vecka detta är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.