Sarahs funderingar

En ofiltrerad bild från idag

Min klocka ringer kl. 05 varje morgon, i bästa fall har jag då sovit i sex-sju timmar ostört men allt som oftast har jag varit uppe med lilleman en sväng, brottats lite i sängen, eller försökt få honom att somna om i sin egen säng (160 cm lång). Helt enkelt inte sovit som en prinsessa.

Det går bra för det mesta, jag är en morgonpigg person och jag gör det för att kunna jobba lite mer flexibelt och därmed få hämta prinsen tidigare på förskolan på eftermiddagen. Det viktigaste av allt <3

Men i slutet av veckan är det jobbigare att gå upp när klockan ringer än de första dagarna. Idag är en sådan dag. Då ser den ofiltrerade bilden från en tidig morgon, ännu utan smink, ut så här. Vaken sedan 04:30, med en julfest i tisdags också i bagaget denna vecka. Tröttkeps. Fick för övrigt veta på just denna julfest att det där med smink var ganska överskattat enligt killarna på jobbet. Vi tjejer kan lika gärna gå osminkade. Hm. Nja. Det känns naket på något sätt. På samma sätt som att visa den här bilden.

Någon som känner igen sig?

Förresten, i eftermiddag tänkte jag redovisa resultatet av Läsarundersökningen, stay tuned!

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.