Sarahs funderingar

En vän jag vill hylla…

Dagens lucka behövde jag verkligen inte fundera länge på. Jag har turen att ha många fina vänner omkring mig, människor jag värdesätter och älskar för att de är så snälla, raka, trevliga, omtänksamma, hjälpsamma och underbara. Men det finns en vän som jag vill hylla lite extra. En vän som gjort så enormt mycket för mig, inte minst detta senaste år.

Min älskade Jennie. Såklart. Hon som kan få mig att skratta som ingen annan, som förstår mig som ingen annan (förutom Alex då såklart men nu gällde det ju vänner, äh ni förstår). En vän som jag kan dela prick allt med. En vän i vått och torrt. En vän för livet.

En vän som det senaste året dessutom har åkt med mig för att välja den viktigaste klänningen i hela mitt liv, som har planerat och styrt upp världens roligaste möhippa och som fanns med mig som en klippa under dagarna innan och under bröllopet. Som sjöng så vackert att jag börjar gråta nu bara jag tänker på det under vår vigsel.

(Den här bilden föreställer så gott som alla de där fina vännerna jag har förmånen att ha i mitt liv. Kärlek!)

En vän som jag delat graviditet och föräldraledighet med, babysim och sömnbrist-dimma. Men också drinkar, dans, musikquiz, kräftskivor och annat som hör livet till.

Jennie du är helt fantastisk och jag är så glad, och tacksam, över att få ha dig i mitt liv! Jag älskar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.