Sarahs funderingar

Fem från senaste tiden

Det är en märklig tid vi lever i, märklig och svår p¨å så många sätt. Hur fortsätter man livet som ”vanligt” här i trygga Sverige? Kan man ens fortsätta bry sig om en klipptid? En ny vårjacka eller att renovera huset? Allt känns liksom fel.

Samtidigt som ingen mår bättre någonstans för att vi inte fortsätter våra liv här. Samtidigt som vi skänker pengar, bidrar till insamlingar och gör det vi kan för att hjälpa så mycket vi kan utifrån varje enskild människas situation. Eller hur känner ni?

Det blir då också lite bloggtorka för vad ska man egentligen skriva? Vad kan man skriva? Bör man? Jag vet inte, jag skriver när andan faller på. Ska vi kika på fem bilder ur telefonen från den senaste tiden?

Jag har tagit vårens första utomhuskaffepauser. Ljuvligt på många sätt.

Jag har varit på AW med mina goa kollegor och sett Kalmar Slott i vackert kvällsljus på väg från kontoret till Ernesto. Tänkte inte på kriget under flera timmar, det var välbehövligt.

Jag har plockat fram mina pelargoner ur vintervilan och klippt ner dem. Måtte jag ha gjort rätt nu, det är första året jag ger mig på att övervintra pelargoner så jag tjejgissade mig till den här friseringen…

Jag har försökt lyfta blicken och se det som är fint i allt det fula omkring oss. Det kräver sin övning men våren som kommit gör det aningens enklare.

Jag har serverat ute-fika till de här två och varit mer än tacksam över att jag får vara just deras mamma. Tjäbbel och gnabb här hemma också såklart men allra mest kärlek och tacksamhet. Över dem och hela familjen.

Hoppas att ni har det bra allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.