Sarahs funderingar

Födelsedagsöverraskning del 1

Vet knappt vart jag ska börja men vi lämnade hemmet, och barnen (mamman var den överlägset mest blödiga) i tisdags morse och satte oss i bilen. Då fick jag veta att vi inte skulle åka så långt och Alex styrde norr ut.

Men norr ut från Kalmar utesluter ju inte mycket så nej, jag visste fortfarande inte. Men någonstans innan Oskarshamn berättade han ändå att vi skulle till Visby! Jag blev sååå glad! Har bara varit här en gång tidigare och det har varit underbart att få upptäcka det igen med Alex den här gången.

Vi har gått, upp och ner och upp ner i backarna, sett så mycket fint, shoppat en del och ätit en massa gott. Mätt är nog ledordet för hela resan än så länge😅

Idag ska vi lämna ön, så mycket har jag fått veta, men vart vi ska ta vägen nu vet jag inte. Igen. Men jag har fått veta att klädseln för de kommande kvällarna är något mer uppklädd än för kvällarna här i Visby. Exakt vad det säger förstår jag inte helt men jag har packat därefter😃.

Ja ni hör ju, jag (vi) njuter och har det så oförskämt bra. Har inte känt mig så bortskämd sedan jag vet inte när. Tillsammanstid, avslutade meningar, tankar som når hela vägen runt och inte ett barn i sikte som behöver vår hjälp med någonting just nu på direkten genast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.