Sarahs funderingar

Första faktiska semesterdagen

Idag är det min första faktiska semesterdag och Elliot och jag ska ut på bus och äventyr. Vi tänkte ta en Ölandsrunda idag, en sväng upp till Borgholm och en lunch på Norrings Creperi, det låter väl nedrans trevligt? En glass i hamnen (Borgholmsklassiker!) och kanske något annat lek och bus som vi trillar över. Lite ta dagen som den kommer. Mamman vill gärna hitta en loppis eller två men det kräver ju att vi är två om det så att säga, vi får väl se hur det går. Så mysigt att få egentid på det är sättet med min favorit-minimänniska <3

Jag har annars ett ganska specifikt mål, eller uppdrag, denna sommar. Nej inte bröllopet den här gången. Jag har lovat mig själv att ta en ordentlig funderare kring bloggen. Inte dess vara eller icke vara. Det redde jag ut ganska kvickt med hjälp av bästa Madde som kom med en hel bukett klokskaper och insikter i ämnet. Tack vännen!

Nej mer sådant som att jag nog borde sätta ett mål med bloggen. Vad vill jag med det här? Varför bloggar jag? Det behöver ju inte nödvändigtvis vara ”för att kunna leva av bloggen”, det kanske är något helt annat som gör att jag älskar att blogga och drivs av det här? Så vad är det? För mig? Det blir ju så mycket lättare att landa i bloggandet och veta om man är på rätt väg, om man faktiskt vågar sätta de där målen.

Så det har jag lovat mig själv att ta en extra djup funderare kring i sommar när Elliot kanske sover eller på andra stunder när insikterna vill trilla ner. Morgonpromenader längs havet i Byerum. I en solstol. Med en bok i handen. Ni vet, lite när som helst. Men medvetet.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.