Sarahs funderingar

Fredagsfavoriter

Och så är vi ännu en vecka närmre sommarsemestern och jag försöker njuta allt jag kan av den här tiden nu innan också. Själva semestern går ju i ett nafs sen så det gäller att passa på! Och på helgerna kör jag semester fullt ut tänkte jag.

När vi kom hem från midsommarfirandet hade mina rosor slagit ut och nu blommar de faktiskt allihop. Min Koko Loco, Blue Girl och den okända rosen med magisk aprikos färg och citrusdoft. Herregud så fint det är! Vill köpa ännu fler fina rosor att plantera, någon som har fina tips?

På tal om just trädgården, och bevattningen av den samma, behöver jag något att stoppa fötterna i när jag går ut och vattnar. Något i plast som tål att bli blött, smutsigt och sköljas av. Mina stackars tofflor med korksula gör sig inte riktigt i det sammanhanget.

Jag lider lite med mina små älsklingar just nu. De är trötta. Jättetrötta. Speciellt Elliot som med sitt fritids hänger ute på Värsnäs varje dag. Långa dagar, utomhus hela dagen, värmen. Han är så slut. Det blir bra med en helg nu och kanske kan jag jobba hemifrån en dag i nästa vecka så att han får en paus mitt i veckan då.

Och ikväll ska vi fira hemma! Äntligen ska vi fira för nu är Alex S T O R A lansering på jobbet klar. Som han har slitit med detta under så lång tid, det är värt ett jättefirande egentligen men det orkar man ju knappt när man har jobbat så hårt så länge så vi ska fira lagom hemma och det kommer bli helt perfekt!

Och sen är det ju helg, en helg som bara innehåller ett kalas för Elliot men som i övrigt ligger helt öppen för trädgårdskötsel, vädernjut och avkoppling. Det senare behövs, för oss allihop, den kommer lägligt nu helgen <3

Hoppas att ni får en väldigt, väldigt fin helg ni också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.