Sarahs funderingar

Fredagsfavoriter

Det brukar sällan vara svårt att formulera fyra fredagsfavoriter men den här veckan känns det extra enkelt faktiskt. Jag går på semester idag! Wohooo så himla skönt det ska bli och så mycket jag ser fram emot den här semestern. Det gör jag nog i och för sig alltid men just precis nu känns just precis den här semestern speciell.
Övriga medlemmar i familjen har redan haft semester i en vecka och jag måste ju erkänna att jag dragits med i deras semestermood. Det har känts som semester varje eftermiddag och kväll hemma. Så härligt!

Och ikväll är det dessutom dags för den första av sommarens två konserter, Molly i Borgholms Slottruin. Nej men dra mig baklänges så trevligt, bokade biljetterna på sportlovet (!) och det var ju ett tag sedan. Kan inte tänka mig en bättre plats för detta. Och sällskapet då, Sara och Carro följer med och det kommer bli underbart! Vi börjar med en middag i Borgholm och har bokat bord på Matbaren, så mysigt!

Sen ser jag, faktiskt, väldigt mycket fram emot Elliots kalas i morgon. Fotbollskalaset där vi kan ha gått all in på temat och jag hoppas att alla har laddat med sina bästa skott och hejaramsor, det kommer bli skitkul. Elliot är jättepepp och Juliette också eftersom hon nu också ”får gå på kalaset”. Så söt!

Och så tänker jag att ett glas vin i soffan tillsammans med Alex på lördag kväll, känna in semestern tillsammans vi två, trötta efter en kalasdag, kommer att bli finfint. Ser fram emot den stunden.

Kort sagt, jag ser fram emot den närmsta tiden, hela semestern och nu börjar det liksom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.