Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Fredag, yay! Det gjorde ju morgonens snöfall lite lättare att hantera faktiskt. Snö och iskalla vindar var inte så himla mysigt faktiskt men det är som det är och nu är det fredag och det är ju banne mig nedrans härligt.

Här väntar en dag på jobbet följt av hederligt fredagsmys. Elliot tyckte ju redan tidigare i veckan att han hellre ville vara hemma med mamma och pappa än att gå till Föris. Idag tar vi helg och är tillsammans i två dagar, det blir fint det. Med risk för att jinxa alltihop verkar trotsåldern ha tagit en paus, den senaste veckan har eftermiddagarna tillsammans varit så himla mysiga. Vi pratar, hittar på små aktiviteter, tänder brasa som han så ofta vill och myser. Det har helt enkelt varit alldeles ljuvligt. Min lilla pojke har blivit stor!

Ska vi nu ta en titta på veckans fredagsfavoriter?

Har ni upptäckt Fixer Upper? Ett renoveringsprogram på tv som är väldigt mysigt. Chip och Joanna Gaines är gifta och driver ett företag som, bland annat, köper och renoverar riktiga renoveringsobjekt. Går på Tv4 kl. 16:50 men finns på Tv4 Play så att du kan titta när du har tid. Helgtips!

Alltså detta väder, jag är så innerligt trött på att frysa. Jag huttrar och fryser så gott som dygnet runt och jag orkar snart inte längre. Brukar skämtsamt säga att jag fryser 10 månader om året, med min hypo är jag nästan alltid kall. Men de här senate veckorna har jag insett att i vanliga fall fryser jag nog inte dygnet runt så som jag gör nu. Jag vill ju klä mig i småblommiga kjolar och klänningar, oversized stickade tröjor och bara ben. Jag vill sitta på trappan och dricka kaffé i solen. Jag vill börja plantera penséer och annat fint ute. Snälla värmen kom nu!

Och på tal om plantering, jag har lovat Elliot att i år ska vi plantera jordgubbar. Han älskar jordgubbar! Dock ligger det ju ett två decimeter tjockt istäcke över planteringslådorna just nu och det känns ganska långt borta. Ni som vet, ska vi fröså inomhus eller är det bättre att vänta och köpa plantor?

Och idag är det alltså fredag och fredagsmys och vet ni vad jag längtar alldeles mest efter? En kopp te och skorpor med smör och ost. Lyxigt va? Visst är det konstigt att man kan bli sugen på så himla märkliga saker?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.