Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Är det verkligen fredag redan? Knappast möjligt men ändå sant, den här veckan gick i galen racerfart. Som den röda raketen i Postis Per vi tittar på så ofta här hemma.
Men fredag är det, ikväll är det premiär för Let’s Dance och ni som känner mig vet att det är lite av en helig fredagsunderhållning för mig. Så kul! I år håller jag på Margaux och Therese. Och Victor. Heja heja!

Men innan det är fredagskväll i soffan är det en solig fredag, arbetsdag och fredagsmys med mina killar och något av det jag tänker på denna är fredag är följande, 

Penséer, de tål ju någon minusgrad så kanske, kanske kan man snart plantera några stycken och göra lite vårfint på trappan hemma. Äntligen!

Och vår nästa bokklubbsbok, Never Let me Go av Nobelprisvinnaren Kazuo Ishiguro. Den ser jag verkligen fram emot att sätta tänderna i. Dessutom lite på tiden att vi tar oss an en Nobelprisvinnare tycker jag.

Och så samtidigt, det är ju faktiskt vår nu, eller hur? Igår målade jag om naglarna i en skir ljusrosa nyans som faktiskt hade passat utmärkt på bröllop i sommar. Essies Mademoiselle. Så himla fint. Har dessutom låtit naglarna styra resten av min outfit idag bestående av ljusa boyfriend-jeans, en stor cremevit stickad tröja och mina rosa Air Max. Man kan ju alltid hjälpa våren på traven lite, eller hur?

Jag har dessutom plockat fram, och ganska ofta använt, mina solglasögon den här veckan. Så, så härligt! Jag unnade mig ett par nya förra året, ett par Oakley Latch med en Prizm-lins. Kanske ett av mina bästa drag någonsin. Anledningen? Ja förutom att jag älskar formen och passformen så är just linsen otroligt bra och för mig som är så ljuskänslig och lätt får migrän när det blir för ljust är dessa guld värda. Är du sugen på ett par, eller kanske behöver lite hjälp och förklaring kring det här med linser och dess olika fördelar kan jag rekommendera ett besök på Intersport i Karlskrona. Prata med Erik, det han inte kan om detta är inte värt att veta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.