Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Långfredag och långhelg, så härligt det känns. Jag gick helt och hållet in i helgstämning redan igår så idag har jag landat (höhö) och bara njuter. Vi ska ju dessutom pyssla idag så peppen är hög hos både liten och stor. Återkommer, eventuellt, med resultatet.

Den här veckans fredagsfavoriter ser ut så här! Jag har ju funderat på en ny crossbody-väska i sådär lagom perfekt storlek. Nu kan ni säkert också ana varför, jag kommer att ha händerna upptagna framöver. Men så slog det mig, jag har ett par som jag verkligen gillar problemet är bara att de är något för små. Så nu funderar jag på om jag kanske ska låta min stora plånbok från Marc Jacobs få vila en stund till förmån för något mindre? Den här från By Marlene Birger är ju jättefin!

Och inte vet jag om det har med graviditeten eller årstiden att göra men jag är så sugen på vattenmelon. Måtte den säsongen komma fort, fort!

Allt pysslande, eller planerande av pyssel, på sista tiden har både gjort mig glad och väldigt säker på att det här med lera inte är ett avslutat kapitel för mig den här våren. Tvärtom, jag är sugen på att göra väldigt mycket mer och när jag dessutom insåg att det inte är speciellt dyrt att köpa den vita lera jag tycker är så fin var saken klar. Stay tuned!

Och så har allt rensande, sorterande och garderobsfix den senaste veckan gjort att jag känner mig värd en liten vårpresent i form av en scarf. Just nu lutar det åt den här av Carin Wester.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.