Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Fredag morgon, våren har kommit på riktigt och snart är det helg, tillsammanstid med de finaste och Ölandsluft. Japp, vi ska åka till ön i helgen, såå skönt!

En dag på jobbet först såklart och ett mycket viktigt inköp av födelsedagspresent till mycket viktig pappa, svärfar och moffa.

Dagens fredagsfavoriter rör sig helt och hållet kring trädgården. Jag är såå pepp på våren, trädgården och sommaren i år. Jag tror att det beror mycket på att jag i år känner att jag har möjligheten på ett helt annat sätt än tidigare. Elliot älskar att vara ute och kan leka i timmar med allt från pinnar till sandlådan och gräsklipparen. (Hans lilla i plast då alltså). Detta gör ju att jag kommer att kunna vara ute lika mycket jag och påta med det jag vill och behöver just då. Näst på tur står att binda upp två klängrosor lite bättre och att klippa ner lavendelhäcken. Framöver väntar luktärter på att planteras ut och så småningom ska dahlia-knölarna ner i jorden. Men där är vi inte riktigt ännu.

Hur som helst, luktärter hamnar på listan över veckans fredagsfavoriter för jisses så glad jag blev över den leveransen igår. Och vilken leverans sedan, så vansinnigt fint! Ni som följer min Insta-storie har sett den <3

Jag verkar ha tappat bort eller försnillat mina trädgårdshandskar sedan förra säsongen så ett par nya hade varit toppen. De här ser ju jättefina ut!

Och så skulle jag verkligen behöva ett par trädgårdsstövlar modell låga. Jag har ett par stövlar men de är knähöga och inget man gärna drar på sig mitt i sommaren. Dessa, av modellen Eva från Tretorn, fullkomligt skriker ”Sarah”.

Och så tänker jag att ett trädgårdsbälte hade varit väldigt smidigt. Jag tycker alltid att jag har en handfull pryttlar med mig ut i landet. Sekatör, snöre, telefonen, en sax… Och med en leksugen liten som gärna vill ”hjälpas åt mamma” är det inte helt praktiskt att lägga ifrån sig någonting någonstans. Ett bälte hade varit kanon, detta från Casual Living tycker jag ser fint ut.

Ja det var väl en härlig kvartett det, eller hur? Nu kör vi fredag och sedan styr vi mot Öland, kärlek!

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.