Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Att jag har stora planer för trädgården den här våren och sommaren och att det kliar ordentligt i fingrarna över att få komma igång nu har ni redan förstått. Min senaste tanke stavas magnolia. Det är egentligen ingen ny tanke utan en jag har haft sedan vi flyttade hit men utan att få tummen ur. Nu tror jag att jag har bestämt mig för vart den ska stå och känner mig redo att sätta spaden i marken och plantera. Kanske, kanske blir det i vår.

Och så längtar jag efter nya skor. Eller nya och nya, jag köpte de här och hade dem när vi gifte oss förra året. Alldeles perfekta att gå i en hel dag och nu är jag så trött på att välja mellan vinterskorna att öppna skor och bara fötter lockar enormt mycket. Nästa vecka va?

Dessutom har jag lyckats ta fram min wacom-platta igen den här veckan. Jag har verkligen saknat den men kanske, kanske är energin på väg tillbaka. Nu blir jag trött när jag styr och ställer för mycket men jag är inte konstant trött på gränsen till sovande. Det är en underbar känsla och ni vet ju att jag har saknat tecknandet så det var ett riktigt hallelluja-moment.

Klädmässigt är en graviditet inte fullt lika mycket hallelluja-moment. Eftersom jag heller inte vill lägga pengar på en helt ny garderob går jag runt på ganska få plagg vilket blir lite…hrm…trist. Lite nytt är på väg hem men när jag sedan ser denna rosa smällkaramell i nyheterna hos Lindex funderar jag nästan på att shoppa för framtiden. Min svägerska har den i cremevit och den är så himla fin!

Som vanligt, ett gäng spretiga fredagsfavoriter. Precis som det ska vara med andra ord, vet ni att detta är 14:e veckan som jag skriver Fyra fredagsfavoriter? Det har gått fort!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.