Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Fredag och inte vilken fredag som helst utan en fredag som utlovar sommartemperaturer, i alla fall i vår del av landet, och det är ju så härligt att jag inte vet vad. Igår satt vi ute och åt lunch på jobbets takterass, det var underbart och en stark föraning om det som komma skall. Så härligt!

Så sommarfredag alltså och det syns även i veckans fredagsfavoriter. Jag funderar på det här med bikini eller baddräkt till sommaren. Ni som varit höggravida under sommaren, vad hade ni? Jag tänker ju inte hoppa över den här biten bara för att jag är gravid.

Och så har jag blivit lite sugen på ett par fina träskor. Kanske från Nybrotoffeln eller de här från Moheda. Nybrotoffeln är lite speciella då de ligger i närområdet men också för att jag via Kalmar Science Park har fått lyssna på Margit som driver företaget och blivit helt såld på hennes idé. Tänk att varje toffel därifrån är handgjord av hennes man i deras lilla fabrik, ingen massproduktion här inte utan ett unikt hantverk. Sådant gillar jag!

Och så gillar jag min vattenkanna i zink som är lika fin i år, efter en vinter utomhus, som den var förra året dock betydligt blankare än den på bilden. Och dessutom med en matchande liten till min lilla trädgårdsmästare. Perfekt igår när vi skulle vattna blommorna och jordgubbarna hemma. Att hjälpas åt och samarbeta är viktigt just nu.

Och så solen, den stora anledningen till det goda humöret. Det går ju inte att inte gilla den. Hej och välkommen solen, våren och värmen. Du är så efterlängtad!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.