Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Hej härliga fredag, ack så välkommen du är! Jag är har varit så himla pepp inför den här helgen, det blir långhelg för lilleman och mig och bara det är härligt. Vi hade tänkt hinna med både hemmafix (läs: trädgårdsfix) och en tur till stugan. Nu kanske det inte blir så, vi får se. Men oavsett vad så ska vi försöka ha en nedrans fin helg, vara ute mycket, leka och busa och kanske äta en och annan piggelinglass. Elliots stora favorit!

Men först alltså fredag och idag består veckans fyra fredagsfavoriter av det här. Skor. Jag behöver skor som är de typiska jobbskorna, favoriterna som man väljer nio gånger av tio. Trotjänare, fall-back-skorna. Ja ni fattar. Frågan är bara om man vågar tänka öppna skor redan nu? Jag har ju mina älskade silverskor från Paris när öppna skor inte känns ok. Eller är en klassisk ballerina bättre?

Och så tänker jag att jag nog får ge mig trots allt, för att vara redo de där dagarna när man plötsligt kan gå barbent vore nog en omgång BUS på sin plats. Jag får färg väldigt snabbt och lätt när det väl är sol men den färg jag fick förra helgen har redan försvunnit. BUS it is alltså!

Och så har jag insett att jag nu vuxit ur alla mina varma tröjor. Men jag tänker att jag nog inte behöver köpa gravidtröjor utan att exempelvis en stickad variant från H&M Basic kan funka alldeles utmärkt.

Nu kör vi fredag ända in i kaklet och sedan njuter vi helg! Kram på er!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.