Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Fredag eftermiddag och redan helg igen. Och ett inlägg med fyra fredagsfavoriter så här för att runda av veckan. Inte så tokigt ändå.

Jag har ganska mycket till i tanken just nu och ni ska snart få veta varför. Rosa, vitt, beige, ljusblått. You name it. Tyll är det som gäller.

Kappahls vårmode! Oh-la-la! Kan inte ni som kan bära deras plagg den här våren köpa dem för min skull. Så otroligt mycket fint! Som den här klänningen, eller den är kimonon, eller det här setet. Eller kanske den här?

Och eftersom vi nu vet att vi har en liten lillasyster i magen är det omöjligt att inte börja snegla på alla dessa söta små flickkläder som kan få en att smälla av på fläcken. Eftersom vi inte har BF förrän i September lär det nog inte bli några sommarklänningar just i år och September kan ju bjuda på allt från sensommarvärme till fullskalig höst så vi får väl se. Men kul är det.

Och när jag ändå är inne på gravidspåret, gravidoljan jag köpte från Estelle & Thild är ljuvlig. Lättflytande och går snabbt in i huden men ändå dryg och väldigt skön att använda. Och helt doftfri, i just det här fallet uppskattar jag verkligen det.

Hörrni, nu tar vi helg tycker jag, önskar er en riktigt solig och rolig sådan!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.