Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Är det redan fredag? Herregud! Jag som har längtat så mycket efter den här helgen (också) trodde att veckan skulle sega sig fram men icke. Det går i ett rasande tempo och det har vi nog det alldeles ljuvliga vädret att tacka för. Snälla, snälla vädergudarna gör mig inte besviken utan låt det få fortsätta så här hela sommaren. Tack på förhand!

Men så härligt att det är fredag, att solen skiner och att vi (öh, inte jag då bokstavligt talat) ska bygga den där efterlängtade pergolan i helgen. Så roligt!

Först fyra fredagsfavoriter i vanlig ordning, så här tänker jag denna vecka. Det börjar bli liiite långt ner till golvet och de dagar foglossningen är som värst är det jobbigt att knyta skorna. Så en sandal att bara stoppa fötterna i verkar betydligt bättre. De här tyckte jag var fina.

Jag behöver också uppgradera BH-storleken…Say no more! Den här lila varianten från Kappahl tycker jag är jättesöt och somrig vilket känns passande med tanke på att jag ska se ut så här över hela sommaren.

Och så är det roligt att konstatera att jag har börjat använda min lilla fjärilsring igen. Den är en av alla smycken jag fick ersätta de stulna smyckena med förra sommaren efter inbrottet. Men sen kom hösten och fjärilen kändes inte så rätt så jag har inte använt den så mycket. Förrän nu. Hello butterfly!

Dessutom är det hög tid att ordna någon form av sol- och badplagg för nu börjar det bli riktigt varmt och svalka lockar. Den här volangvarianten från H&M tycker jag är söt.

Nu kör vi fredag ända in i kaklet tycker jag och sen tar vi helg, kram på er!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.