Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Äntligen fredag! Kan man skriva så efter en vecka när man inte jobbat mer än några minuter? Jo det kan man, för när man har varit hemma med lillprick behövs det fredag minst lika mycket och ett efterlängtat miljöombyte som inte bara innebär den vackraste sommarplatsen i världen utan också två föräldrar, morföräldrar och svärföräldrar som det ska väldigt mysigt att hänga med i ett par dagar.

Äntligen fredag som sagt!

Men först några fredagsfavoriter. Min kalender börjar sjunga på sista versen och är det något jag vill kunna skriva in i en kalender är det lillans BF. Vi har ju ett bf nu som är den 24/9 men med ett planerat kejsarsnitt lär detta flyttas något och årets viktigaste datum måste nedtecknas i en ny kalender. Jag har inte riktigt lämnat de delade kalendrarna sedan skoltiden utan letar nu efter en ny 18/19-variant. Valet står nu mellan en personlig almanacka eller ännu en ny från Jo&Judy, min partner de senaste åren. Veckans i-landsproblem som ni hör, vilken röstar ni för?

Jag ser inte mycket på tv längre men sommaren bjuder på två tv-höjdpunkter. Fotbolls-VM och Sommar med Ernst. Jag har försökt ta reda på när det senare börjar men det gick inte. Någon som vet? Veckan efter midsommar? Eller först när VM är slut?

Och så hamnar Byerum på den här veckans lista över fredagsfavoriter. Älskade lilla Ölandsby, vi ses snart! Lilleman är så pepp att han lekt att han åkt dit i två dagar nu. Redan igår var vi tvungna att ta fram väskorna och börja packa. Gulleprick!

Nu ska vi faktiskt göra slag i saken och packa väskorna, ta emot sotaren som kommer och tittar till två av eldstäderna och göra oss redo för Öland. Ni får ha en bra dag på jobbet eller vart ni nu är så har vi snart helg tycker jag. TGIF!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.