Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Ingen torsdagstrio och inga fredagsfavoriter i vanlig mening i alla fall. Jag har helt enkelt inte orkat. Jag och lillprick har varit hemma i två veckor nu (!) och under tiden hans prickar har torkat har jag själv dragits med en dunderförkylning. Man blir lite matt i lacken då minst sagt.

Men nu mår vi bättre både han och jag och även om första veckan var otroligt påfrestande med feber, minimalt med sömn och ett väldigt kliande för honom har denna andra vecka varit betydligt bättre. Lillprick har varit piggare, det har inte kliat lika mycket och vi har mest väntat på att det ska torka och läka överallt.

Jag har försökt ta vara på tiden ensam med honom istället för att stressa över långt vabbande och njutit av en kille som är så himla fantastisk just nu. Visst har vi våra duster, det händer, men överlag är han bara världens härligaste minimänniska att hänga med. Så många samtal, så mycket utveckling, så många tankar att prata om.

Och så får man ju passa på att njuta av blommande pioner, surrande nyponbuskar, en sommar som är alldeles underbar och Queen B i magen som dansar för mig varje dag. Vi funderar lite på ett namn just nu, ”Baby J” men för mig är hon mest en Beyonce eller Queen B. Tror dock att jag får svårt att sälja in det till Alex med tanke på vilka andra namn från min önskelista han har ratat 😉

Kort sagt, vi klarar oss bra, prickarna torkar, förkylningen håller på att ge med sig och Elliot och jag har fått mycket egentid tillsammans innan Queen B gör entré det är himla fint det också måste jag säga.

Life is only as good as your mindset står det på min mobilskärm just nu och det känns så väldigt, väldigt sant i vårt fall. Vattkoppor och förkylning är inga riktiga problem att tala om och då handlar det mest (öh bara?) om min egen inställning. Tack Josefin för den!

Och med det sagt tar vi helg tycker jag och laddar för de sista tre veckorna på jobbet innan semester och föräldraledighet. Så galet det ändå är, en känsla av att oceaner av tid ligger framför mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.