Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Så är den här, sista dagen! Sista dagen på jobbet för mig och sista dagen på förskolan för lilleman. Hela veckan har vi räknat ner, från ”full hand” till bara ett enda finger kvar igår och idag går vi på sommarlov båda två. Det ska givetvis firas, lilla flaggan ska fram på bordet, ballonger blåsas upp, jordgubbstårta preppas och sommarpresent införskaffas. Det ska verkligen bli sååå roligt att hämta Elliot på förskolan idag.

Men först ska jag dansa mig igenom en jobbdag då uppgifter som ”avsluta”, ”ta bort mig från…”, ”sätta autosvar på mailen” och liknande står inskrivna i kalendern. Det blir fint det.

Veckans fyra fredagsfavoriter spretar åt olika håll i vanlig ordning så håll tillgodo!

Först måste jag, återigen, hylla Pinterest ett varv. Både när det kommer till bullet journaling (herregud så mycket inspiration det finns där!) och sovrum. Att vi kan sitta och pinna sovrumsinspiration tillsammans och visualisera vad både Alex och jag tänker oss är grymt. Nu har vi, nog, landat i hur vi ska göra och det kommer bli så fint!! Det kommer bli mörkt, mysigt och avskalat, med en touch av inspiration från le Grand Pigalle i Paris där vi bodde på vår bröllopsresa. Åh!

Och på tal om sovrum, vi föll båda för den här vägglampan från House Doctor att ha som nya sänglampor. Vi behöver verkligen nya, jag gillar att det är en vägglampa och Alex ville gärna ha guld/mässing. Dessutom har den en kupa med raka kanter som jag gillar, alla dessa nakna lampor gör mig matt. I mitt tycke behövs det ett mer riktat ljus som sänglampa och det får vi alltså med de här.

Sist, men absolut inte minst, har jag snöat in på stockrosor. Jag tror minsann att jag måste plantera ett gäng nästa vår längs antingen husväggen eller planket som omger altanen. Jag måste läsa på lite mer först bara, hur soligt vill de stå? Vad tål de? Vad måste jag tänka på? Men visst vore det fint med klättrande stockrosor mot en vit, putsad vägg? Åh ljuvligt!

Ja där har vi veckans fyra fredagsfavoriter i ett svep, nu rasslar vi av den här fredagen och tar sommarlov…förlåt…helg tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.