Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Och så var det redan fredag och jag sjunker ner i soffan med ett glas vin och njuter av ännu en fin vecka. Jobbet rullar på och jag slås av hur snabbt det ändå går att komma in i det. Visst är det mycket nytt men redan nu börjar jag styra lite mer över min egen kalender och utforma ett arbetssätt utifrån min roll. Det är ju bara för kul!

Och eftersom jag är på så himla gott humör kan den gamla traditionen ”Fyra fredagsfavoriter” få göra comeback idag. Because why not?

Träningen – jag har faktiskt gjort det! Börjat träna igen alltså. Och jag inser, mer än väl, att det jag har gjort än så länge har varit det lätta. Att teckna ett medlemskap och träna två gånger. Lätt. Att hålla i och hitta den där rutinen som jag så hett efterlängtar blir det svåra. Men ändå, jag är igång!

Stövelväder – hux flux och från ingenstans kom den insladdandes från höger kändes det som. Hösten. Från högsommarvärme och ljumma vindar till skyfall och huttrande över en natt. Och det blev väldigt tydligt att barnen behöver nya gummistövlar till förskolan. Väldigt tydligt.

Nya träningskläder – ja men inte en träningsstart utan lite peppande nya träningskläder eller? Insåg att jag har renoverat i de flesta av mina träningstights så det är färg på de flesta och de andra passar inte längre. Så nya tights är prio, kanske ett linne också? Och en sport-bh? Och…

Lamp-villhöver – Med hösten kom ju även mörkret, i veckan som gått har jag både tänt ljus och brasa för första gången för säsongen och lamporna får man börja tända redan vid 20-tiden nu. Ja så är det bara, hösten är här och eftersom jag generellt sett älskar hösten tänker jag inte deppa för det. Nu är det höst-mode på och så njuter vi av allt det mysiga som hösten för mig sig. Deal?
Kanske också dags att investera i den där vägglampan som saknas på väggen i vardagsrummet, numera tv-rummet, nere?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.