Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Here we go again, redan fredag! Jag har redan jobbat tre veckor på Almi, hur sjukt är inte det? De veckorna har sprungit förbi alldeles ohyggligt snabbt. Tiden går fort när man har roligt och så vidare.

Och fredag innebär ju fyra fredagsfavoriter, ska vi kika på what’s on my mind just nu?

Jag är äntligen färdig med vår ytterdörr och trappa på framsidan, ett arbete jag påbörjade för länge sedan och nu alltså äntligen är i hamn med. Jag har pillat bort allt gammalt kit (hälften var torkat och spruket), slipat ner dörren, oljat in träet, grundmålat, kittat och nu även slutmålat dörren och sist men inte inte minst även sten trappen. Det har verkligen blivit ett lyft och med en så fin trappa och dörr ser jag fram emot att göra det riktigt höstfint med en ny plantering.

Ljung givetvis men också silvernjurvinda och prydnadskål, jag bara älskar färgen det ger.

Och dessutom tror jag att jag ska unna mig själv en ny ytterkruka när jag ändå är igång, just nu lutar det åt terracotta för att ge den gråa trappen lite värme och för att det matchar…

…den halvmåneformade dörrmatta jag ser framför mig ska ligga där på trappen och se vacker och välkomnande ut. Så fint!

Och så kan jag inte sluta tänka på dessa Chelsea wedges från Sorel, modellen heter Joan of Arctic Wedge II och det bara skriker Sarah om dem. Håller tummarna stenhårt för att Erik lyckas hitta dem!

Tja, lite sådant funderar jag på denna fredag, vad tänker du på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.