Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Måndag…fredag. Det tog banne mig inte många veckor innan man föll in i den ”lunken”. Det är måndag, sen är det fredag och sedan börjar man om. Den här veckan har givetvis gått lite extra fort, med lillans kalas och alla förberedelser, men ändå.

Jag brukar ju säga att jag älskar min vardag och så är det verkligen, lite extra så just nu med ett nytt jobb där jag stormtrivs, ett helt gäng superhärliga kollegor som gör dagarna både roliga och blixtsnabba och så rutiner här hemma som börjar sätta sig. Tack livet så att säga!

Så vad tänker jag på denna fredag då? Jo inte mycket förutom kalaset i morgon men om jag ändå ska koka ihop något så har jag följande favoriter just nu

Ett par pumpor – jag fixade till trappen förra helgen, en ny matta kom på plats och även en plantering. Hittade dock ingen kruka jag gillade och dem jag har haft i ett par säsonger nu börjar gå sönder (pilkorg). Inväntar dock hellre rätt kruka. Men så när som ett par pumpor är det nu höstigt och välkomnande på trappen. Ljuvligt!

Svarta jeans – nu är vi där igen. I jeanstiden. Jag verkar ha jeans alla dagar i veckan just nu och ett par blåjeans räcker liksom inte. Jag behöver ett par svarta. Punkt. Men oklart vilken modell. Samma som mina blåjeans fast svarta? Eller är det tråkigt? Får klura på det.

Vinterjacka – inte ännu, inte ens jag fryser än. Men snart, jag vet ju det och då gäller det att vara ute i god tid har jag lärt mig. Jag gillar den här från 8848, Biella. Som också finns i gult, galet snygg men är jag gul? Får fundera på den.

Foundation – höst innebär också att det där naturliga sommarglowet börjar falna. I rask takt så att säga… Jag behöver en ny foundation och är osäker på vad jag ska köpa. Just nu lutar det åt en klassiker, Cliniques Even Better Foundation. Eller har ni andra tips? Har ju också trivts med Smashbox Photofinish, den kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.