Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Hej fredag, igen, du är välkommen! Lider inte på något sätt av vardagen som ni vet men det är ändå skönt med helg när den kommer. Sjunka ner i soffan med ett glas vin och bara vara. Kanske tända en brasa, det blir fint det. Veckans fredagsfavoriter går i höstens tecken.

Hösten – jo hösten är faktiskt välkommen nu, jag gillar höst och att vakna till minusgrader i morse gjorde inte så mycket. Faktiskt. Och så länge det är så vackert som det är nu får man njuta. Jag är inte mer förtjust än någon annan i hällregn och leriga kläder när man hämtar på förskolan. Absolut inte men lite mysigt mörker, tända brasor och ljus och gott te i en fin mugg. Det är mys det. Inväntar nu min nya vinterjacka, jag gjorde det, jag beställde en gul!! Tack bror för hjälpen!

I veckan som gått har det varit Apple-event igen och då lanserades en ny Apple Watch. Jag har varit sugen på denna länge, jag lyckades tappa den lilla trackern i min fitbit och kan alltså inte längre följa mina steg osv. Dessutom har jag saknat en klocka när jag haft min Fitbit för både och har känts lite to much. Här är ju lösningen, två i en!

Mitt hår klarar sig inte utan hårolja och den jag har nu börjar ta slut. Någon som har testat den här?

Och på tal om, i helgen ska vi ha en riktig utomhusfixarhelg hemma. Det ska bli så himla mysigt, hela familjen ute i trädgården och ta hand om en massa som måste tas hand om. Tömma poolen bland annat… Får kanske bli en favorit i repris på denna äppelpaj då. Något måste vi ju göra med alla äpplen menar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.