Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Jahopp, det blev helg även denna märkliga vecka. Att vara sjuk, men jobba hemifrån, att försöka vila men ändå hänga med på möten och utbildningar. Det är lite speciellt minst sagt. Missförstå mig rätt, att det ens är en möjlighet är jag otroligt tacksam över och jag är en alldeles för social varelse för att trivas med att sitta hemma i en hel vecka, att vara sjuk har jag ju varit ganska kass på i hela mitt liv. Alex brukar få läxa upp mig om att jag verkligen ska vila. Inte en av mina OS-grenar så att säga.

Men men, efter en hel del rastlöshet, utbildningar, möten och tacksamma samtal med kollegor då och då har det blivit helg även den här veckan.

Just den här helgen har jag följande i tankarna

Färgade stearinljus – för ett par år sedan var detta helt otänkbart för mig men inte nu längre. Till jul vill jag nog ha vita men i höst tänker jag frossa i färgade stearinljus. För det är ju dags nu, ljuständarsäsongen är här!

Målade pumpor – det var ett par år sedan jag målade pumpor senast men det tänkte jag ändra på, kanske redan i helgen. Busenkelt och kul att göra med barnen dessutom, de kan få varsin pumpa att måla till sina egna rum tänkte jag.

Kanelbullar – det har knappast undgått någon att det är kanelbullens dag på söndag och eftersom jag sätter en ganska så stor ära i att baka de godaste kanelbullarna är det ju då lite upp till bevis. Tur att jag är lycklig ägare av en köksmaskin, att knåda deg orkar jag inte just nu.

Älskade Adidas kiellor – ja i helgen åker de fram, mina Adidas kiellor boots som jag föll så pladask för förra året. Jag vårdade dem ömt och gav dem ett ordentligt omhändertagande innan de stuvades undan i våras så det ska bli en ren fröjd att nu plocka fram dem igen. Bästa sortens ”shopping”.

Hur ser era helgplaner ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.