Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Fredag? Igen? Även en sådan här vecka, när världen känns ganska upp-och-ner blir det fredag, en trygg känsla det ändå eller hur? Här hemma är vi fortsatt friska och krya och det är en ingen liten sak att vara tacksam för just nu, hur mår ni?

I vanlig ordning har jag ett gäng fredagsfavoriter, saker jag funderar lite extra på just nu. Kategorin heter ju fredagsfavoriter och därför sorterar jag bort allt sådant jag funderar på som kanske inte är så superkul. Som pandemin, den struntar vi helt i nu tycker jag.

Vi behöver köpa en ny tv och tänkte passa på under Black Friday som ju snart kommer. Som alla andra, haha. En ny tv innebär också en större tv och ska det bli någon rim och reson och vilsamt för ögonen (och min själ) innebär det också att vi behöver en ny tv-bänk av något slag. En mer robust sådan. En nätt, luftig och inte så bred dito, med en jättetv ovanför, nej det funkar ju bara inte. Funderar på den här men har inte sett den live. Någon som vet om den är fin?

Och nu kan jag snart inte hålla mig längre, jag bara måste testa det som verkar vara årets DIY – twisted candles. Har ni gjort det än? Återkommer garanterat med resultatet, hur det än går.

Jag har också insett att golvet på hemmakontoret är väldigt kallt när man sitter stilla en längre stund. Vår gamla disponent har inte riktigt ställt om till de något kallare temperaturer vi har fått och bergvärmen hänger inte riktigt med. Jag fryser helt enkelt. Ett par gosiga innetofflor hade varit guld värt!

Det där med ett runt köksbord löste sig ju, hrm, förvånansvärt snabbt får jag säga… haha. Så då kanske man kan få drömma om nya stolar också? Den matgrupp vi köpte på Mio för ett par år sedan är något av det sämsta jag köpt, kvalitén är under all kritik och stolarna är…hemska.
Öglan däremot, visst är de fina? Det är något med runda bord och just öglan, jag tycker det blir så himla fint ihop.

Hoppas att ni alla har, och får, en fin fredag, ta hand om er! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.