Sarahs funderingar

Fyra Fredagsfavoriter

Hej hopp så har ännu en vecka på hemmakontoret passerat, det går ju ändå det här även om det är trist. Men som vi har sagt så många gånger, om detta är det lilla jag kan göra för att bidra då känns det ju väldigt självklart.

Så, ska vi istället kika på vad jag funderar på denna fredag?

Amaryllisar, har ni köpt hem dem ännu? Jag tänkte hålla ögonen öppna efter vita nu. Röda gör sig icke besvär här hemma, med den väldigt gröna kakelugnen i vardagsrummet blir det nästan jul i kvadrat och lite väl färgstarkt för mina ögon i alla fall. Vita, eller aprikosa, däremot, så vackert!

Jag måste verkligen välja färg till bordet nu, att ha en duk på är hemtrevligt och snyggt men vansinnigt opraktiskt med barn där i alla fall ett fortfarande är ganska ”spillig”. Jag gillar nyanserna ur Johannas tidigare kollektion för Sadolin. Warm Stone och Dusty Blue lockar mycket just nu.

Duken Pembroke skulle passa så väldigt fint på vårt köksbord och den finns i väldigt många fina färger. Den här gröna tycker jag är väldigt fin.

Nissen ska snart flytta hit igen och det kräver en del planering. Jag har lärt mig genom åren att bara en Nissedörr utan en plan blir jäkligt stressigt och jobbigt. Så att sätta en liten plan med hyss och bus som nissen kan hitta på redan i förväg underlättar enormt mycket. Förra året var dessutom engagemanget från lilleman här hemma stort och eftersom han blivit äldre och smartare kräver det ju också att insatsen är lite finurlig minst sagt.

Nu tar vi helg tycker jag, äter något gott, tar hand om varandra och njuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.