Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Ja hörrni, det blir inte alltid som man tänkt sig och det har vi väl verkligen fått känna på det här gångna året? Jag kan tänka på det ibland att tänk om vi vetat för ett år sedan hur den här pandemin skulle utvecklas och vart vi skulle befinna oss nu ett år senare, det hade varit tufft…

Den här veckan blev en vab-vecka och det är ju aldrig kul. Lillan är härlig att ha att göra med, trotsig ja visst men samtidigt så rolig och gosig att man får mycket tillbaka. Man får liksom dra nytta av det positiva med vabben och sno åt sig så många kramar och pussar man kan <3

Och på något vis går ju ändå veckan och det har blivit fredag igen. En fredag när jag tänker på det här,

Jag är färdigvaccinerad! För nu. Fick en hel del biverkningar den här gången också och mådde verkligen inte bra igår. Men det vänder ju, det är snabbt övergående och ändå värt det alla dagar i veckan. Hoppet man känner nu är så mycket större.

En annan sak jag funderar på, fotbollsspelare i reklamfilmer… Kan vi inte bara enas om en sak, idrottsstjärnor är idrottstjärnor för att de är bra på idrott. Ok? Jag behöver inte avsluta mitt resonemang va? Fint så. Ingen fredagsfavorit kanske utan tvärtom.

Skissa på utbyggnaden är en sak jag tänker lägga lite tid på i helgen. Skissa och rita och bolla med Alex givetvis. Vi har väl egentligen två idéer och behöver få ner dem som en skiss för att kunna ta dem vidare och diskutera med arkitekten.

Och så tänker jag att jag ska unna mig ett glas vin eller två, pyssla om mina plantor och odlingar i trädgården, rensa i murgrönehäcken och skriva en liten att-göra-lista över just trädgården. Det låter som en fin helg det tycker jag.

Njuta av allt det fina och positiva som händer i livet just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.