Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Har ni haft en bra vecka så här långt? Det har jag haft på alla sätt och vis! Reflekterade lite över att tiden går så hiskeligt fort och att det känns som att dessa fredagsinlägg är de enda jag skriver. Man får ju ändå vara glad att den tid som passerar är glad tid och inte fylld med en massa hemskheter. Och så får man försöka ta vara på det och verkligen njuta av tiden som går så att den inte försvinner i onödan så att säga.

Hur som helst, denna fredag tänker jag också på att presenterna till Juliettes pedagoger nu är överlämnade och att det blev så himla bra tack vare Ljusdrömmar. Fina ljus, fina paket, alldeles lagom. Från Malte och Juliette som ett tack för den här terminen och med en förhoppning om att de inte ska låta henne slå sig så mycket nästa termin…

Tacksamheten över att ha fått träffa tjejerna igår igen. PÅ RIKTIGT. Ja det blir ju liksom något annat att träffas live, dynamiken ändras, samtalshöjden. Det blir helt enkelt mycket bättre. Och igår var därmed en riktigt fullträff. Vet inte när jag skrattade så mycket senast och precis som vanligt var samtalsämnena väldigt varierande. Men what happens at bokklubben stays at bokklubben. Det är nog bäst så 😉

Sommarlov! Idag går de äntligen på sommarlov våra små filurer och jag har lovat att fira med glass i stora lass och sommarpresent. Det blir bra det! Måtte bara vädret vända tillbaka till sol igen!

Och så ser jag fram emot fotboll igen ikväll. Surt som citron att Sverige åkte ut och sättet de gjorde det på osv. Grymt. Men nu får vi ladda om och förhoppningsvis se prov på riktigt bra fotboll de resterande matcherna. Vilka håller ni på nu? Jag lägger nog en röst på England och Italien faktiskt.

Vad säger ni, ska vi ta helg på det? Inte riktigt ännu kanske men snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.