Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Idag är det inte vilken fredag som helst utan den fredag då jag går på semester tillsammans med resten av familjen! Så himla härligt det ska bli.

Så den första fredagsfavoriten måste tveklöst bli semesterkänslan. Den har smugit sig på hela veckan eftersom det varit ganska lite att göra på jobbet. Det har blivit väldigt tydligt att semestern är på väg så att säga. Ett glas vin ikväll för att fira får det bli minsann. Exakt vad semestern bjuder på efter det vet jag inte, det här är sommaren då vi tar det som det kommer. Tydligen.

Jag är också väldigt sugen på att klicka hem lite Unicorn Superfoods för att kunna göra ännu mer festlig nicecream framöver. Tänk att få servera en riktigt rosa, blå eller lila glass?

Det är inte dags för nya naglar ännu, de är relativt nyfixade, men när jag snubblade över den här bilden blev jag sugen. Den lilla svarta kanten mot det rosa och en helt svart nagel. Så snyggt! Men kanske lite för höstigt ännu?

Läsa lite vill jag ju, i vanlig ordning, på semestern och förutom nästa bokklubbsbok (som blev den här) tänkte jag sätta tänderna i Johanna Mo’s böcker om Ölandbrotten. Det känns väl passande?

Det blir bra det här känner jag, låt semestern börja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.