Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Och så var det fredag igen och jag tänker störtdyka rakt in i fredagsfavoriterna. Det är en favorit i sig faktiskt, lite helgpepp att göra det. Eller kanske lite ”vad-jag-tänker-på-just-nu”.

Sparrispaj är något som kommer att finnas här hemma under påsken men kanske redan i helgen för om det är något jag är sugen på just nu så är det just det. Har ni någon klassiker på påskbordet som bara måste finnas? Känns som att julen har betydligt fler sådana måsten och påsken är lite mer fri?

Den hemliga gåvan, boken jag precis har läst. Den är skriven av Natasha Lester och jag kan varmt rekommendera den. Handlar om kvinnliga piloter under andra världskriget och vilka utmaningar de mötte, fördomar, spioneri och fantastiska haute couture plagg. Och en kärlekshistora förstås, eller faktiskt två. Så läsvärd, lämnar garanterat ingen oberörd och lever kvar i mig länge.

Nya jeans står högt på önskelistan just nu och då kan man tycka att ”lös problemet kvinna” men det är inte fullt så enkelt när man tycker att jeansmodet just nu är…fult? Det är inte modeller jag passar i, eller ens vill ha. DÄR är problemet. Jag har inte hittat rätt. Vida jeans går bort och glöm mom-jeans, dem passar jag inte alls i, croppade jeans känns för tidigt på säsongen eftersom jag inte börjat använda skor som de passar till ännu. Så ja, tips mottages tacksamt!

Ljuslila. Just nu dras mitt öga till det som är ljuslila oavsett om det är nya sneakers, en blus eller en blomma. Åh vad jag älskar den färgen för tillfället. Den kan till och med ha konkurrerat ut rosa på topplistan.

Nu ser jag också fram emot en fredagkväll med la familia, Bäst i test och soffhäng med han med stort H. Hoppas att ni får en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.