Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Hur det kan vara fredag igen går utanför mitt förstånd men nu är det som det är och det är ju klart trevligt med helg igen. Fick inte nog av min familj i påsk utan ser fram emot mer tid tillsammans nu. Alex ska iväg på AW ikväll och en födelsedagsfest i morgon men det unnar jag honom verkligen och att jag då får lite egentid med våra små är bara mysigt.

Att vara med dem nu är faktiskt för det mesta en fröjd. De har blivit så stora <3 Känner plötsligt att jag vill stanna tiden så att jag hinner suga i mig av varenda ögonblick med dem. NU.

Jag tänkte att vi kanske skulle plocka fram pizzaugnen i morgon och grädda årets första pizzor till oss när pappan är borta. Men då måste jag få ihop en deg idag. Just det. Äh det ordnar sig 🙂

På något sätt tänkte jag också kurera min förkylning som inte vill släppa taget. Igår var jag helt utslagen när jag kom hem från jobbet. Oklart om det ens är en förkylning eller om det är pollenallergi. Men förra våren när min astma var så dålig fick jag ju göra ett pricktest för alla luftburna allergier och jag har inte pollenallergi. Eller hade inte då i alla fall…

Och så har jag lovat Elliot lite nya kläder, inte bara ”för att” utan för att han behöver det. Lite nya tishor, några finskjortor och ett par skor som inte har spelat femtioelva matcher fotboll på en grusplan på skolan. Ungefär så. Det kanske blir något för helgen också.

På söndag är det premiär för Djungelgympa för Juliette. Dansen hon gick på fungerade ju inte, har inte skrivit så mycket om det för att jag inte vill hänga ut någon men det kan ha varit den sämst ordnade så kallade ”dansskolan” jag upplevt. Så nu ska hon få köra ett par veckor Djungelgympa fram till sommaren istället och hon ser så mycket fram emot det. Det blir kul!

Låter väl som en bra helg det här tycker jag, hoppas att ni också får en fin helg allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.