Sarahs funderingar

Fyra Fredagsfavoriter

2 februari, 2018

Fredag? FREDAG? Det är rallybil genom livet som en kollega sa och det stämmer verkligen. Den här veckan har varit fullspäckad och har därmed försvunnit fortare än en blinkning. Nu återstår bara ett par timmar på jobbet innan det är helg, tillsammanstid, kanske lite sova-ifatt-tid och kalas nummer tre för vår treåring. Det ska bli riktigt fint det.

Men först ett knippe fredagsfavoriter, on my mind just nu, den här muggen. Hur fin? Den skulle jag gärna dricka morgonkaffe ur, med båda händerna kupade om muggen och blicken långt in i en sprakande brasa.

Jag har också svårt att tänka på annat än den stundade skidresan just nu. Det är så nära att jag nästan kan sträcka ut handen och ta på den och det ska bli så otroligt skönt, roligt, härligt, spännande, underbart.

Vi blev bjudna på supergoda rispappersrullar med räkor hemma hos Jennie i tisdags och jag funderar på om detta kan vara något för helgen hemma? Otroligt gott!

Poddar? Jag har lyssnat ganska mycket på sista tiden och skulle gärna ladda ner ett gäng att ha med på resan men vilka? Sitter ni inne på bra poddtips?

 

1

En kommentar

 • Reply Isflingan 2 februari, 2018 at 21:03

  Stilsnack en härlig podd om inredning, mode och stil.
  Träningspodden med Lofsan och Jessica Almenäs. Lättsamt prat om hälsa och livet i stort.
  Enunderbarpodd med Underbara Clara. Underbar podd om högt och lågt där de dessutom pysslar, bakar eller liknande samtidigt som de pratar.
  SkäringerMannheimer gör att man skrattar högt många gånger om.

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.