Sarahs funderingar

Fyra fredagsfavoriter

Det har såklart med vädret att göra, denna snöiga, kalla och vackra vinter vi upplever just nu. Men jag tycker mig fastna för den här typen av volymiösa, löst stickade tröjor Jag menar, hur fin är den inte?

Och idag börjar det ju, äntligen, vinter-OS! För någon som är allmänt sportnördig och i synnerhet vintersport-nörd och snowlover är vinter-OS en höjdpunkt. En stor höjdpunkt. Och idag börjar det äntligen. Och den där maskoten är ju nedrans söt, det måste sägas. 

Jag kilade in på den lokala bokhandeln tidigare i veckan för att köpa månadens bokklubbsbok att ta med på resan. Perfekt för en resa med lite läsning. Och i vanlig ordning kom jag ut med fler en än en bok, bland annat den här, ”Never let me go” av Kazuo Ishiguro, Nobelprisvinnaren i litteratur 2017. Jag tror att det kan få bli nästa bokklubbsbok det. Någon som har läst den?

Chanser & möjligheter. Det här låter såklart lite flummigt men jag tror inte bara att det är jag som upplever att man ibland får chanser och möjligheter i livet, när vi minst anar det, som en blixt från klar himmel. Och när de kommer ska man ta dem. Det är min absoluta övertygelse, om magkänslan säger kör så kör. Flummigt och otydligt vad det är jag pratar om här men det är lite strunt samma, applicera det på chanser du får i ditt eget liv. Jag lovar att berätta mer om allt det här längre fram. Promise!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.